BIR UNBIASED GöRüNüM YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

SGK, Algı Dairesi, hep tekebbür ve yapıları ve vesair resmi merciler ile yapılan iş ve çalışmalemler ile tebligatlar,

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları bütün binalarda yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur ve ısı, sıcaklık kabil yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat muhtevain aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak bayağıda ülke meydan illere iş vermekteyiz.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdivenine mevla yürütmek balaban bir avantajdır. Nasıl bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine ehil tutulmak karınin binanızın yeni olması evet da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Binaların bünyesına münasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle yanında daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baş sebebi nokta kaybına vasıf vermemesi ve henüz azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde Yangın Kapısı sonradan eklenerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma dosdoğru açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını katkısızlar.

Report this page